Δήμος Ζαχάρως
Small text Medium text Large text

αναζήτησηΔελτία Τύπου Ελαχιστοποίηση
company.jpg
ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος Ζαχαρως θα προβεί στην ΑΓΟΡΑ του ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ – ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Δ.Κ. ΖΑΧΑΡΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Γ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ’ το όποιο με την υπ΄ αρ. ΥΠΠΟ/ΔΙΝΕΣΑΚ/7179/187/20-1-2006 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού (ΦΕΚ Β΄ φύλλο 130/3-2-2006), έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μνημείο, σύμφωνα με το Ν. 3028/2002 και τη συνθήκη της Γρανάδας 2039/1992, διότι πέρα από την αρχιτεκτονική του αξία, συνιστά «ζωντανή μνήμη για τους κατοίκους της Ζαχάρως».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
company.jpg
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Η Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας θα ήθελε να σας ενημερώσει σχετικά με την ανακοίνωση για τα τέσσερα πρώτα προγράμματα του ΟΑΕΔ του έτους 2010.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
company.jpg
Αγορά Οικοπέδου στον Οικισμό Άνω Ταξιαρχών

Στα πλαίσια ανάδειξης προβολής και αξιοποίησης του παραδοσιακού οικισμού Άνω Ταξιαρχών του Δήμου Ζαχάρως, ο Δήμαρχος προχώρησε στην αγορά οικοπέδου, ιδιοκτησίας Νίκου Μπουλαλά και Muttton, αξίας 20.000 €,  προκειμένου να γίνει χώρος πάρκιγκ.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
company.jpg
Σχετικά με αποτελέσματα εξετασθέντων δειγμάτων νερού

ΣΧΕΤ: Το αριθμ. πρωτ/ 460/6-11-09 έγγραφο του ΚΕΔΥ

Σε συνέχεια του αριθμ. πρωτ 6818/27-8-09 εγγράφου της Υπηρεσίας μας και ύστερα από δειγματοληψία νερού που πραγματοποιήθηκε από αρμόδιους υπαλλήλους στις 24-8-09 στην λίμνη Καϊάφα, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, τα αποτελέσματα των δειγμάτων που εξετάσθηκαν απο μικροβιολογικής άποψης είναι εντός των  επιτρεπτών ορίων για νερά κολύμβησης.

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Πολυξένη Ζαρογιάννη

  Δελτία Τύπου
Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic