Δήμος Ζαχάρως
Small text Medium text Large text

αναζήτησηΑνακοινώσεις Ελαχιστοποίηση
company.jpg
Επιμορφωτικά προγράμματα ενηλίκων

Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε.) είναι δομές της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και υποστηρίζονται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε. ), συγχρηματοδοτείται απο το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο) και το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ).

 

Πηγή Εφημερίδα Πρώτη  02/03/2010

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις
Παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Μια αθλητική εκδήλωση με την παρουσίαση του ολυμπιακού αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, από ομάδα επίλεκτων αθλητών- αθλητριών, παγκόσμιων πρωταθλητών, πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θα λάβει μέρος στις 18 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη, στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου- Λυκείου της Ζαχάρως. Βασικός στόχος του Δήμου Ζαχάρως είναι η ανάδειξη όλων των μορφών τέχνης και πολιτισμού και η προσφορά ποιοτικών πολιτιστικών ερεθισμάων στους δημότες.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη κα Φωτοπούλου Κατερίνα 6978950784.

  Ανακοινώσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Σκοπός του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Ζαχάρως είναι η προώθηση της τοπικής και εσωτερικής ανάπτυξης του δήμου, σε εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις αναπτυξιακού σχεδιασμού σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Το επιχειρησιακό πρόγραμμα κατά κύριο λόγο προσδιορίζει τις νέες δραστηριότητες που θα πρέπει να εκτελέσει ο Δήμος στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων του, με απώτερους σκοπούς :

 

α] την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού και δομημένου περιβάλλοντος της περιοχής του και

β] τη βελτίωση της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας των κατοίκων της περιοχής του

Διαβάστε Περισσότερα...  Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 4Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  Eπόμενη   Τελευταία   
Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic