Δήμος Ζαχάρως
Small text Medium text Large text

αναζήτησηΕιδήσεις Ελαχιστοποίηση
8667_ph1.JPG
Ομόφωνα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για αλλαγές

 Το «πράσινο φως»  άναψε χθες η γενική συνέλευση της ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας να προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νέο νόμο για τις αλλαγές στους συνεταιρισμούς.

Η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οργάνωσης στον Πύργο ομόφωνα εξουσιοδότησε την διοίκηση της ΕΑΣ να προχωρήσει όλες τια απαιτούμενες ενέργειες.

Με δήλωσή του στην εφημ.ΠΑΤΡΙΣ ο πρόεδρος της ΕΑΣ Γεράσιμος Καλιμώρος επεσήμανε τα εξής:

«Η Γενική συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς.»

Πηγή Εφημερίδα Πατρίς 18/03/2012

 

  Ειδήσεις
election2010.jpg
Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών Β' Κυριακής στον Δήμο Ζαχάρως - Φιγαλείας

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών στον  Β' γύρο από το 100% των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
ekloges.jpg
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2010 στον Καλλικρατικό Δήμο ΖΑΧΑΡΩΣ - ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ όπως αυτά έχουν αναρτηθεί στο site της Νομαρχίας Ηλείας :

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
ΕΛΓΑ.JPG
Δίκαιες και γρήγορες αποζημιώσεις

Δίκαιες και ακριβείς αποζημιώσεις, οι οποίες θα καταβληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, υποσχέθηκαν χθες στους Ηλείους παραγωγούς που είδαν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται από τις πρόσφατες πλημμύρες και τις έντονες βροχοπτώσεις, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Κουτσούκος και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Θοδωρής Σαρρής.

Πηγή Εφημερίδα Πρώτη 31/10/2010

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
kappos.jpg
Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Κάππος

Στο πένθος βυθίστηκε η Ζαχάρω και σύσσωμη η Ηλειακή κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο ενός πολύτιμου μέλους της και αξιόλογου ανθρώπου, του Βασίλη Κάππου.

Πηγή  portal www.iliatora.gr

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
nosmoking.JPG
Κάπνισμα τέλος

Τα μπλοκάκια επιβολής προστίμων για παραβάτες καπνιστές και επαγγελματίες που παραβαίνουν τον αντικαπνιστικό νόμο στα μαγαζιά τους, έλαβε η Δ/νση Υγείας της Ν.Α. Ηλείας. Έτσι οι αρμόδιοι είναι πλέον σε θέση να ξεκινήσουν τους ελέγχους, καθώς τα μπλοκάκια θα δοθούν τόσο στις Δημοτικές Αστυνομίες όσο και στις Λιμενικές αρχές, όπου αυτές είναι αρμόδιες. Πάντως μέχρι στιγμής καταγγελίες για παραβάτες, δεν υπάρχουν στην Δ/νση Υγείας της Ν.Α. Ηλείας.

  Ειδήσεις
venzinadiko.gif
Γέμισαν με καύσιμα και άδειασαν το ταμείο

Διπλή ήταν η ζημιά για έναν ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Ζαχάρω, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από τη μία άγνωστοι διέρρηξαν το πρατήριο και από την άλλη γέμισαν με ¨δωρεάν¨ βενζίνη το ρεζερβουάρ τους. Το περιστατικό συνέβη στις 2.50 το πρωί και οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα του πρατηρίου, πήραν από την ταμειακή μηχανή 600 ευρώ και μετά άνοιξαν και το διακόπτη λειτουργίας της αντλίας βενζίνης. Γέμισαν με 65 ευρώ αμόλυβδη το ρεζερβουάρ τους, έκλεισαν το διακόπτη και πάλι και έγιναν «καπνός»…

Πηγή portal www.ilianet.gr

  Ειδήσεις
vardinogianni_makistos.jpg
Νέα σελίδα στη Μάκιστο

Χθες το πρωί παραδόθηκαν επισήμως τα σπίτια που ανακατασκευάστηκαν στο δεύτερο, μετά την Αρτέμιδα, μαρτυρικό χωριό της Ζαχάρως, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για το αύριο. Οι κάτοικοι με θερμές εκδηλώσεις και πράξεις ευχαριστίας αγκάλιασαν κυριολεκτικά την κα. Βαρδινογιάννη και την έκαναν γρήγορα να νιώθει δικός τους άνθρωπος.

Πλούσιο Φωτογραφικό Υλικό

Πηγή Εφημερίδα Πρώτη 28/09/2010

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
makistos1.jpg
Παράδοση τα έργα στη Μάκιστο

Εκδήλωση παράδοσης - παραλαβής των έργων αποκατάστασης των σπιιών που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές του 2007 στο χωριό Μάκιστος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 27/09/2010 . Τα έργα κατασκευάστηκαν με δαπάνη του Ομίλου Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
kaiafas.jpg
Πρόβλημα ο αιγιαλός στον Καϊάφα

Το βασικότερο πρόβλημα στο να προχωρήσει η εφαρμογή του master plan στον Καϊάφα, αναφέρθηκε χθες στην σύσκεψή φορέων που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ολύμπια» των εγκαταστάσεων στα Λουτρά. Η πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Αυγή Μαρκοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Λάμπρος, στάθηκαν στο θέμα λέγοντας πως ο χαρακτηρισμός της λίμνης του Καϊάφα, σε μικρή, μεγάλη ή λιμνοθάλασσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράλληλα δεσμεύτηκαν για την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων, όπως ο χρόνος έναρξης λειτουργίας, οι επισκευές στις σπηλιές και η δημιουργία δεύτερης εξωτερικής πισίνας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Ειδήσεις
Περισσότερα Νέα...
Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by SingularLogic